1
Înregistrează-te
pe NetBet și realizează prima ta depunere.
2
Plasează un pariu single sau combi
cu o cotă de cel puțin 1.5/bilet.
3
Câștigi până la 500RON FREEBET
dacă pariul e pierzător.

Primul pariu simplu sau combi poate fi plasat pe orice sport, la alegerea ta, LIVE sau PRE-LIVE.

ÎNREGISTRARE

OFERTĂ DE BUN VENIT

Oferta de Bun Venit constă într-un Pariu fără RISC de până la 500 RON din partea noastră. Plasează primul tău pariu, iar dacă acesta e necâștigător, noi ți-l rambursăm în întregime.

SNAPBET

Opțiunea SnapBet îți va permite să pariezi pe un gol înscris în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute de fotbal live.

NETBET SPECIAL

O selecție de pariuri speciale, la cele mai bune cote de pe piață. Accesează pagina NetBet Special și descoperă ce pariuri ți-au pregătit experții.

ADD2BET

Pariuri Live cum nu le-ai mai experimentat vreodată... Modifică-ți biletele de pariuri deschise și adaugă selecții pentru a-ți maximiza câștigurile!

CREARE PARIU

Creare Pariu este o opțiune puternică de personalizare disponibilă momentan pe mobil și tabletă care permite jucătorilor să includă selecții ale aceluiași eveniment într-un pariu acumulator.

 
 

Cine poate lua parte?

Oferta se adresează doar clienților noi din România.

 

Cum pot să mă calific?

1. Crează-ți un cont pe NetBet și realizează prima depunere pe platforma de Sport.

2. Plasează primul tău pariu pe orice sport (LIVE sau pre-LIVE) simplu sau combi cu o cotă minimă de 1.5/bilet de pariuri. Miza minimă pariată pentru a fi eligibil este de doar 5 RON, iar oferta poate fi accesată în primele 9 zile de la înregistrare.

 

Ce pot câștiga?

Dacă primul tău pariu plasat este stabilit ca fiind necâștigător, noi îți oferim un FREEBET din partea noastră egal cu valoarea mizei plasate.
Suma maximă pe care poți s-o primești este de 500 RON sau echivalentul acesteia în moneda ta de joc (EUR, USD, GBP, CAD).

 

Când îmi va fi creditat freebetul?

Rambursarea va fi procesată în termen de cel mult două ore după ce primul pariu plasat a fost stabilit ca pierzător. Vei fi notificat prin e-mail imediat ce suma ți-a fost creditată.

 

Care sunt condițiile freebetului?

Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 1.60 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere. Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în 8 zile de la creditarea freebetului. După acest interval, freebetul aflat în balanță va fi anulat.

  

Termeni și condiții

Setări

Selectaţi limba

Afișare Cote

Fus Orar

Ofertă de bun venit - Termeni şi Condiţii
(Înapoi)

 • Oferta noastră de bun venit se limitează la una singură pentru fiecare persoană, familie, adresă de familie, adresă de e-mail și computer partajat. Ne rezervăm dreptul de a retrage disponibilitatea ofertelor de pariuri gratuite pentru orice clienți.
 • Primul pariu plasat live sau pre-live este eligibil pentru această ofertă. Pariul trebuie să fie de tip simplu sau combi cu o cotă minimă de 1.5/bilet de pariuri.
 • Miza minimă acceptată pentru ca pariul să fie luat în considerare e 5 RON.
 • Freebetul se acordă doar pentru primul pariu eligibil pierzător.
 • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe orice sport cu o cotă minimă de 1.60 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Dacă pariul plasat cu freebetul primit este câștigat, jucatorul va primi profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali. Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
 • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 8 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.
 • Pariurile din secțiunea NetBet Special - Cote Mărite nu se califică la promoție.
 • Jucătorii beneficiază de ofertă doar dacă primul pariu eligibil este plasat în maximum 9 zile calendaristice de la înregistrare.
 • Pariurile în sistem nu sunt eligibile pentru aceasă promoție.
 • Pariurile CASH OUT nu se iau în considerare.
 • Depunerile realizate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă.
 • Clienții care beneficiaza de această ofertă nu sunt eligibili pentru nicio altă ofertă de înscriere.
 • NetBet își rezervă dreptul, la discreția sa, de a exclude și/sau de a limita disponibilitatea ofertei anumitor clienți.
 • Utilizatorii care erau deja angajați în oferta de bun venit anterioară sunt rugați să contacteze departamentul de asistență.
 • Termenii și condițiile complete netbet.ro se aplică și acestei oferte.