Ai fost aproape de câștig, dar ai pierdut biletul la un meci?

NetBet îți mai dă o șansă sub forma unui 
FREEBET SĂPTĂMÂNAL dacă biletul combo cu minim 5 selecții din fotbal e pierdut din cauza unui singur meci!


Plasează un bilet combo cu minim 5 selecții în valoare de cel puțin 20 RON și o cotă minimă de 1.4 / fiecare selecție pe meciuri de fotbal!
Dacă biletul tău este pierdut la un meci, NetBet îți returnează miza sub forma unui FREEBET de până la 50 RON pe care îl poți juca pe un bilet LIVE sau PRE-LIVE cu selecții din orice sport.

Pentru a profita de această ofertă, urmează cei trei pași de mai jos:

1 Intră în contul tău NetBet.

2 Plasează un pariu combo de min. 20 RON cu cel puțin 5 selecții PRE-LIVE și cota min. 1.4 / selecție pe meciurile de fotbal.

3 Dacă pariul tău este pierdut din cauza unui singur meci, vei primi un FREEBET care va putea fi plasat plasat pe un bilet combo sau single cu selecții din orice sport în 24 de ore de la creditarea acestuia.

Notă: Pentru a participa la promoție înscrierea nu este necesară. Jucătorii trebuie să acceseze butonul ”Accept” din fereastra pop-up ce va apărea după ce biletul este finalizat și pariurile sunt stabilite.
 

 

PARIAZĂ PE FOTBAL

Termeni şi Condiții

 

Setări

Selectaţi limba

Afișare Cote

Fus Orar

Ai o ocazie în plus la biletele pierdute la un meci - Termeni şi Condiţii
(Înapoi)

 • Doar pariurile de minim 20 RON pierdute la un meci cu min. 5 selecții exclusiv din fotbal și o cotă min. 1.40 per selecție se califică în promoție.
 • La această promoție, fiecare jucător poate primi un singur FREEBET pe săptămână.
 • Jucătorii primesc înapoi miza biletului piedut la un meci sub forma unui freebet cu valoarea de până la 50 RON.
 • Pariurile plasate folosind freebeturi nu sunt eligibile.
 • Pariurile din secțiunea NetBet Special - Cote Mărite nu se califică la promoție.
 • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebet-uri din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea promoției.
 • Jucătorii trebuie să parieze freebetul o singură dată pe un bilet simplu sau combo din baschet cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
 • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali.
 • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât freebetul acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din freebet în urma plasării pariului ales.
 • Cerinţele de pariere trebuie îndeplinite în termen de o zi de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.