Creare Pariu este o opțiune puternică de personalizare care permite jucătorilor să includă selecții ale aceluiași eveniment într-un pariu acumulator. 

Încă dinaintea primei selecții efectuate, opțiunea Creare Pariu apare deasupra piețelor unui eveniment și îți oferă automat o gamă de piețe disponibile pentru evenimentul ales cu cotele corespunzătoare, dar și câștigurile adiționale pentru pariul acumulator. Beneficiezi de posibilitatea de a paria cu un singur clic, eliminând astfel necesitatea accesării biletului de pariuri.

Creare Pariu a fost proiectat pentru a ușura utilizarea pariului acumulator selectând dintr-o amplă gamă de piețe disponibile inclusiv: Final, 1-a Repriză, a 2-a Repriză, Goluri, Cornere, Cartonașe, Marcatori și Speciale de la un anumit eveniment.

Cum funcționează opțiunea ”Creare Pariu”?

1. Accesează evenimentul dorit și apasă butonul de activare ”Creare Pariu”.

2. Activează opțiunea de „Creare Pariu” din partea de sus a paginii evenimentului și filtrarea automată a piețelor eligibile va fi efectuată instantaneu.

3. Plasează până la 6 selecții pe piețele puse la dispoziție de opțiunea ”Creare Pariu”. În cazul selecțiilor care nu se încadrează, un mesaj de selecție neeligibilă va apărea imediat după efectuarea unei astfel de selecții.

4. Pe măsură ce se fac selecțiile, cotele sunt calculate automat în widget-ul de pariere rapidă din partea de jos a ecranului. Utilizatorul poate naviga de la stânga la dreapta pentru a verifica detaliile fiecărei selecții, precum și pentru a le elimina pe oricare dintre ele.

5. Continuă prin a adăuga miza dorită urmând să-ți apară câștigul potențial al biletului ”Creare Pariu”.

6. Odată introdusă miza, apasă pe butonul „Pariază” pentru a confirma selectarea opțiunii.

7. ”Creare Pariu” este acceptat automat și chitanța de pariere este afișată pe ecran.

 

Termeni şi Condiții

 

Setări

Selectaţi limba

Afișare Cote

Fus Orar

Creare Pariu - Termeni şi Condiţii
(Înapoi)

  • Opțiunea ”Creare Pariu” este disponibilă doar pentru evenimentele pre-live & live (fotbal) și pre-live (baschet).
  • Opțiunea ”Creare Pariu” funcționează doar ca mai multe selecții din cadrul unui eveniment și nu poate fi combinat cu altele.
  • Opțiunea ”Creare Pariu” nu este eligibilă pentru cash-out.
  • Pariurile plasate prin intermediul opțiunii ”Creare Pariu” nu contribuie la epuizarea cerințelor de pariere ale bonusurilor.
  • Opțiunea ”Creare Pariu” este valabilă doar pentru durata regulamentară de joc.
  • Numărul maxim de selecții care poate fi adăugat pe un pariu ”Creare Pariu” este 6.
  • Dacă o selecție din ”Creare Pariu” este nulă sau anulată, biletul va fi anulat.
  • NetBet Sport își rezervă dreptul de a modifica stabilirea pariului ”Creare Pariu” dacă oricare dintre selecții este stabilită incorect.
  • NetBet Sport își rezervă dreptul de a elimina ”Creare Pariu” pentru orice eveniment, din orice motiv.