Indiferent de ce ai alege, acum ai mai mult control asupra pariurilor tale ca niciodată!
Ceea ce e grozav la această opțiune este că îți poți închide pariul și poți încasa niște bani indiferent dacă pariul tău e câștigător sau necâștigător.

Cum poți face "Cash Out"?

Accesează rubrica „Pariuri sportive deschise” pentru a afla dacă acestea sunt eligibile pentru Cash Out.

Oricând se afișează simbolul asociat acestei opțiuni, vei putea opta pentru Cash Out.

Vei avea posibilitatea să vezi exact suma pe care o vei câștiga dacă alegi să îți închizi pariul la momentul respectiv. Dacă optezi pentru Cash Out, cererea ta va fi procesată de trader-ii noștri și îți vei primi banii.

Cash Out - Intrebări Frecvente
(Înapoi)

Cu opțiunea Cash Out – Tu deții controlul!
Opțiunea de "Cash Out"’ îți permite să deții un control absolut asupra pariurilor tale și să îți încasezi câștigurile ÎNAINTE de încheierea evenimentului.
 
Cum poți face "Cash Out"?
Accesează rubrica „Pariuri sportive deschise” pentru a afla dacă acestea sunt eligibile pentru Cash Out. Oricând se afișează simbolul asociat acestei opțiuni, vei putea opta pentru Cash Out.

Vei avea posibilitatea să vezi exact suma pe care o vei câștiga dacă alegi să îți închizi pariul la momentul respectiv. Dacă optezi pentru Cash Out, cererea ta va fi procesată de trader-ii noștri și îți vei primi banii.
 
De ce să folosești opțiunea de "Cash Out"?
Cu toții știm că în Sport, orice este posibil. Imaginează-ți că ai pariat pe victoria echipei Chelsea. În primele 20 de minute, Chelsea deschide scorul (1-0) și au un avantaj incontestabil până când unul din jucătorii lor este eliminat din competiție. Aștepți finalul meciului și te rogi ca Chelsea să câștige sau îți iei banii și stai liniștit?

Indiferent de ce ai alege, acum ai mai mult control asupra pariurilor tale ca niciodată!

Ceea ce e grozav la această opțiune este că îți poți închide pariul și poți încasa niște bani indiferent dacă pariul tău e câștigător sau necâștigător.
 
Unde pot folosi această opțiune?
Noua opțiune este compatibilă cu toate sporturile tale preferate - inclusiv Cursele de Cai. Află mai multe despre Termenii și Condițiile specifice Curselor de Cai - mai jos. Opțiunea este compatibilă cu diverse tipuri de pariuri. De fapt, singurele tipuri de pariuri non-eligibile pentru această opțiune sunt:

Pariurile în sistem

Pariurile de tip Forecast/Tricast

Pariurile de tip Câștigător Campionat sau Promovări/Retrogradări

Cash Out - Termeni şi Condiţii
(Înapoi)

Termeni şi Condiţii

1. Opțiunea "Cash Out" vizează exclusiv pariurile simple și combinate din categoriile live și pre-live.

Notă: Opțiunea Cash Out nu este disponibilă pentru pariurile de tip Forecast/Tricast, Câștigător Campionat sau Promovări/Retrogradări și va deveni inactivă dacă: se modifică termenii pariurilor de tip Each Way (poziție, cote sau ambele), se modifică numărul de puncte pe care s-a pariat pentru piețele Handicap și Peste/Sub, se modifică rezultatele pentru pariurile de tip Handicap Asiatic Live - Fotbal.

2. Nu există garanția că opțiunea de "Cash Out" va fi disponibilă pentru o anumită piață sau pentru anumiți clienți. NetBet își rezervă dreptul, la propria discreție, de a dezactiva opțiunea de "Cash Out" în orice moment - în acest caz, orice pariu plasat de către jucător va respecta modul inițial de plasare.

3. Ofertele de "Cash Out" sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp - orice modificare a cotelor sau a pieței în interiorul acestui interval poate conduce la apariția unei noi oferte de "Cash Out" sau la suspendarea/anularea acestei opțiuni.

4. Pariurile "cashed out" vor fi considerate stabilite și vor fi afișate ca atare. Rezultatul final al pieței nu este corelat cu stabilirea pariului.

5. Pariurile "cashed out" nu sunt luate în considerare la îndeplinirea cerințelor de pariere aferente bonusurilor de pe platforma Sport. NetBet își rezervă dreptul de a anula orice bonus afectat de o eroare de sistem/umană.

6. Pariurile plasate utilizând fondurile provenite din Tokenuri Freebet nu sunt compatibile cu această opțiune. În schimb, pariurile plasate folosind fonduri din balanța bonus sunt eligibile pentru Cash Out. NetBet își rezervă dreptul de a anula orice freebet afectat de o eroare de sistem/umană.

7. Dacă opțiunea de "Cash Out" este utilizată pentru plasarea unui pariu pe piețe sau la cote afectate de o eroare, pariurile în cauză vor fi considerate nule.

8. Pariurile combinate plasate împreună cu pariurile în sistem prin intermediul rubricii dedicate pariurilor combi nu sunt eligibile pentru opțiunea Cash Out.

9. Cash Out - Curse de Cai:

- În cazul Curselor de Cai, doar pariurile simple sunt compatibile cu opțiunea Cash Out.

- Doar pariurile de tip „Race card” și „Each Way” sunt eligibile pentru Cash Out. Pariurile de tip Forecast, Tricast, Ante Post sau altele nu sunt eligibile.

- Opțiunea Cash Out devine inactivă din momentul începerii evenimentului.

10. Se aplică Termenii și Condițiile Generale.

Cash Out Parțial - Termeni și Condiții

1. Se aplică termenii și condițiile pentru Cash Out.

2. Cash Out nu va fi disponibilă atunci când este plasat un pariu permutare / sistem. De exemplu, trei selecții din patru, patru selecții din cinci etc...

3. NetBet oferă Cash Out Parțial pentru versiunile de Web și Mobil.

4. Suma minimă de Cash Out Parțial pentru pariurile simple este suma minimă care poate fi plasată pe eveniment.

5. Dacă suma Cash Out este mai mică decât de două ori pariul minim, NetBet nu oferă opțiunea Cash Out Parțial.

6. Suma maximă de Cash Out Parțial este egală cu Cash Out-ul maxim minus miza minimă oferită.

Setări

Selectaţi limba

Afișare Cote

Fus Orar