1. Alege un eveniment pe care să îl adaugi pariului tău deschis. Selectează „Alege un pariu și editează-l”.
 2. Alege orice pariu deschis și dă clic pe Add2Bet.
 3. Plasează noul tău pariu!

Cum poți folosi opțiunea Add2Bet?

Această opțiune îți permite să adaugi noi selecții pariurilor deschise existente.

Atunci când ești conectat(ă) la contul tău NetBet, în loc să plasezi pariuri noi, poți adăuga o nouă selecție, sau noi selecții, la biletele de pariuri deschise, care au opțiunea Cash Out disponibilă.

Dacă alegi să utilizezi opțiunea „Add2Bet”, poți alege pariul pe care dorești să îl modifici din secțiunea Pariurile Mele. Imediat ce ai selectat pariul dorit, selecția originală se va adăuga noilor selecții de pe noul bilet de pariuri.

Noua miză a pariului tău este egală cu valoarea Cash Outului pariului original, oferită la momentul adăugării noii selecții și nu poate fi modificată. Selecțiile originale vor fi plasate la cotele disponibile la momentul adăugării.

Odată ce un nou pariu este plasat prin opțiunea „Add2Bet”, se face Cash Out automat pariului inițial, iar suma obținută în urma Cash Outului, este utilizată pentru plasarea noului pariu.

 

Termeni și condiții

Setări

Selectaţi limba

Afișare Cote

Fus Orar

Add2Bet - Termeni şi Condiţii
(Înapoi)

 • Miza pariului modificat va fi egală cu valoarea Cash Out-ului. Pariul modificat va fi plasat la cotele disponibile în momentul utilizării opțiunii Add2Bet.
 • Atunci când un client selectează opțiunea Add2Bet, apoi adaugă selecții biletului de pariuri, nu poate adăuga noi selecții până când nu completează Add2Bet-ul și plasează un nou pariu sau iese din modalitatea de editare.
 • Atunci când un client selectează opțiunea Add2Bet, pariul deschis selectat este acum subiectul unui Cash Out și noul pariu Combi creat include selecția suplimentară de pariuri aleasă utilizând funcția Add2Bet ("pariu modificat").
 • Selecțiile adăugate în noul pariu plasat, utilizând opțiunea Add2Bet, sunt plasate la cotele disponibile în momentul editării.
 • Clientul poate alege doar un pariu deschis care să satisfacă criteriul eligibilității cu care să combine noile selecții adăugate pe biletul de pariuri.
 • În cazul în care valoarea Cash Out-ului a fost schimbată după ce clientul a selectat un pariu deschis eligibil, dar înainte ca acesta să plaseze noul pariu, i se va indica clientului că operațiunea nu poate fi finalizată și trebuie anulată. În acest caz, pariului inițial nu i se face Cash Out și pariul nou nu este plasat.
 • În cazul în care una sau mai multe selecții din pariul deschis utilizat pentru Add2Bet se stabilesc, acestea vor fi eliminate din noul pariu.
 • Add2Bet este disponibil numai clienților care au pariuri deschise cu opțiunea Cash Out disponibilă la momentul adăugării de noi selecții pe biletul de pariuri.
 • Add2Bet este disponibil numai clienților conectați la contul de jucător.
 • Dacă un client alege să folosească un Freebet pentru noile selecții adăugate pe biletul de pariuri sau să plaseze pariuri Each-Way (EW), opțiunea Add2Bet nu va fi disponibilă.
 • În cazul unor evenimente în care pariurile deschise eligibile pentru Add2Bet sunt suspendate, anulate sau cotele se schimbă în așa fel încât Cash Out-ul nu este disponibil, aceste pariuri deschise devin indisponibile pentru combinarea cu selecțiile nou adăugate.
 • Add2Bet este disponibil numai pentru pariurile simple nestabilite și / sau pariurile combinate (cu excepția pariurilor de sistem) pentru care opțiunea Cash Out este disponibilă și unde cel puțin una dintre selecțiile nu a fost stabilită ( „pariu deschis eligibil“).
 • Opțiunea Add2Bet este disponibilă numai în cazul în care valoarea pariului deschis eligibil este egală sau mai mare cu suma minimă pentru plasarea unui pariu nou a noului pariu combinat care ar fi creat prin adăugarea noii selecții prin intermediul Add2Bet.
 • În cazul în care una sau mai multe selecții din pariul deschis eligibil au fost deja stabilite, aceste selecții stabilite nu vor fi incluse în noul pariu.
 • Se aplică regulile generale de pariere și termenii și condițiile Cash Out-ului.